Zdravo, drago mi je da si ovde. Ja iskreno verujem da razmenom znanja i podrškom zajedno činimo ovaj svet boljim. Zato mi je posebno drago kada mogu svojim znanjem i iskustvom da pomognem da sjajne ideje zažive. Slobodno me pitaj sve što te interesuje, nekada i ne znam šta sve znam dok ne dobijem konkretno pitanje. Ukoliko ne mogu direktno da ti pomognem, potrudiću se da ti prosledim kontakte i linkove koji ti mogu značiti.

Svaka poruka i pitanje koje dobijem ovim putem mi mnogo znače. Ukoliko ti je lakše možeš mi pisati direktno na mail ili pošto si već ovde popuni kontakt formu. Ako ne odgovorim na tvoju poruku, može se desiti da je poruka negde zalutala. Ne odustaj, uvek me možeš kontaktirati na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Linkedin i Youtube gde možeš naći korisne savete i informacije o radionicama koje držim i programima u kojima učestvujem.

I znaj ne postoje glupa pitanja, glupa pitanja su ona koja ne postavimo. Na mom putu mnogi ljudi su mi pomogli i otvorili neka vrata i nisu tražili ništa zauzvrat. Zbog toga ja danas sa velikim zadovoljstvom otvaram tebi i drugima neka nova vrata, sa idejom da ćeš i ti to sutra za nekoga uraditi. Ovaj svet će biti bolji onda kada mi postanemo bolji, pa hajde da radimo na tome zajedno.